22:48 20.02.2020

Поліція в Нових Санжарах перейшла на посилений варіант несення служби

1 хв читати
Поліція в Нових Санжарах перейшла на посилений варіант несення служби

Правоохоронці цілодобово посилено патрулюватимуть Нові Санжари (Полтавська обл.), зосереджено резерв для реагування на ситуацію, заявив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий.

"Зараз, у Нових Санжарах, куди прибули евакуйовані з Китаю українці, поліція в посиленому варіанті несе службу, організовано посилене патрулювання. Ми тримаємо тут резервні сили для оперативного реагування на ситуацію. Будемо патрулювати цілодобово", - цитує прес-служба Міністерства внутрішніх справ України на своїй сторінці в Фейсбук заяву Ярового.

Раніше повідомлялося, що в четвер увечері колона автобусів і супроводжуючі їх автотранспортні засоби екстрених служб в'їхали на територію санаторію Національної гвардії України "Нові Санжари" в однойменному населеному пункті в Полтавській області.

За медичною допомогою звернулося дев'ять правоохоронців і один цивільний, які постраждали в результаті зіткнень у Нових Санжарах через привезених в санаторій Нацгвардії евакуйованих з Уханя (Китай) українців і іноземців, відкрито два кримінальні провадження.

Всього з Уханя було евакуйовано 45 українців, серед яких сім'я з 8-річним сином, молода пара, 20-річні студенти. Крім цього, після двотижневої обсервації в Україні додому в свої країни повернуться також 27 іноземців. Всі евакуйовані будуть розміщені в індивідуальних приміщеннях з належним рівнем комфорту для проживання.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА