07:42 21.02.2020

Бойовики 14 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі з початку доби четверга

2 хв читати
Бойовики 14 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі з початку доби четверга

У четвер, 20 лютого, бойовики на Донбасі 10 разів порушили режим припинення вогню, обстрілявши позиції Збройних сил України, і з початку поточної доби здійснили ще чотири обстріли, без втрат, повідомляє прес-центр операції об'єднаних сил.

Відповідно до зведення, опублікованого на сторінці прес-центру ООС у соцмережі Фейсбук у п'ятницю вранці, в четвер бойовики обстрілювали українські позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120-мм і 82-мм, а також озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

"Вчора, 20 лютого, в результаті ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців об'єднаних сил не було", - інформують в ООС.

Дев'ять обстрілів були зафіксовані в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": поряд з Новомихайлівкою - з міномета калібру 120-мм бойовики випустили 10 мін, а також вели вогонь з озброєння БМП, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів; поблизу Пищевика - з 82-мм міномета - 2 міни, а також застосували автоматичні станкові гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю; два рази неподалік Павлополя - з міномета калібру 82-мм - 10 мін, а також вівся вогонь з великокаліберного кулемета; в районі Мар'їнки - з великокаліберного кулемета і стрілецької зброї; двічі поруч з Лебединським - з 82-мм міномета - 10 мін, а також бойовики застосували гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети; поблизу Красногорівки - зі станкового протитанкового гранатомета - 4 постріли, а також вівся вогонь з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; неподалік Старогнатівки - з підствольного гранатомета і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики здійснили один обстріл по українських позиціях неподалік Новозванівки, де застосували міномет калібру 120-мм - 7 мін і станковий протитанковий гранатомет - 8 пострілів.

"З початку поточної доби російські окупаційні війська чотири рази обстріляли наші позиції ... За поточну добу втрат немає", - йдеться в звіті.

Обстріли зафіксовані поруч з Красногорівкою - з міномета калібру 120-мм - 10 мін; в районі Оріхового - зі 120-мм міномета - 3 міни, а також 7 пострілів - зі станкового протитанкового гранатомета; неподалік Павлополя - з міномета 82-мм - 3 міни, а також вівся вогонь з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї; поблизу Лебединського - з міномета калібру 82-мм - 13 мін.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА