19:15 21.02.2020

"Укрзалізниця" розпочала конкурс із вибору голови правління

2 хв читати
"Укрзалізниця" розпочала конкурс із вибору голови правління

Наглядова рада АТ "Укрзалізниця" оголосила про проведення відкритого відбору кандидатів на посаду голови правління компанії, йдеться в повідомленні залізничного оператора.

Ключові цілі посади: забезпечити ефективність, продуктивність і своєчасність залізничного транспорту й логістичних послуг для економіки та громадян; підвищити ефективність організації бізнесу, рівень прозорості, відкритості та якості стандартів управління; підготувати компанію до роботи на лібералізованому ринку послуг залізничних перевезень.

Кандидат на посаду голови правління повинен мати не менше трьох років досвіду в управлінні великими компаніями, працюючи як виконавчий директор рівня С (генеральний директор, президент, голова правління, С-1 - EVP); досвід роботи на рівні керівника великої залізничної компанії з щорічним вантажним перевезенням не менше ніж 20 млрд тонн-км або великої транспортної компанії з щорічним обігом не менше ніж $1 млрд.

Щоб уникнути сумнівів, кандидати без галузевого досвіду, але з винятковим досвідом лідерства і трансформаційними успіхами також запрошуються до участі.

Схвалюється успішний досвід у розробці та управлінні складними проектами у сфері організаційних змін (трансформація бізнес-моделі, організаційна перебудова, стартапи в нових країнах, злиття/поглинання), а також досвід управління портфелем капітальних інвестиційних проектів загальним обсягом понад $100 млн і досвід управління змінами регуляторної сфери та впливу уряду.

Кандидат повинен мати глибокі практичні знання з економіки, досвід стратегічного та інвестиційного планування, бюджетування на великих підприємствах.

Кандидат повинен мати навички переговорів на високому рівні, зокрема на урядовому, міжнародному й діловому рівні, володіти українською і/або російською мовами (і бути здатним вивчити українську через півроку після призначення). Вільне володіння англійською діловою мовою є суттєвою перевагою.

У компанії також наголосили, що дотримуватимуться політики гендерної різноманітності.

Окрім цього, зазначається, що голова правління не може обіймати позицію радника або члена наглядової ради або схожу позицію в будь-яких підприємствах поза "Укрзалізницею".

Для участі у відкритому відборі кандидат має надіслати необхідний пакет документів, англійською та/або російською мовою компанії Boyden Global Executive Search (ТОВ Бойден Україна) до 17:00 за київським часом 16 березня 2020 року.

"Укрзалізниця" - державне підприємство залізничного транспорту України, яке є монополістом і контролює більшу частину залізничного транспорту в країні. Загальна довжина колій становить понад 19 тис. км, "Укрзалізниця" посідає шосте місце серед залізничних пасажирських перевізників у світі і є сьомим найбільшим вантажним перевізником світу.

Наразі компанія забезпечує 82% вантажних і майже 50% пасажирських перевезень, що здійснюються всіма видами транспорту України.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВАКС заочно заарештував співорганізатора заволодіння 11 млн грн коштів "Укрзалізниці"

"Укренерго" застосувало графіки аварійних відключень до вечора в Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях

Баварія передала київським патрульним 11 спеціально обладнаних мотоциклів BMW

Дві ракети, запущені РФ по Одесі, збито, травмовано дитину - ОВА

Зеленський про обстріл РФ двох ГЕС: Під загрозою не лише Україна, а й Молдова

Річковий порт і мультимодальний термінал можуть з'явитися на березі Тиси

Насильство російських військових над мирними жителями має системний характер - Офіс генпрокурора

Україна і Польща погодили продовження діяльності Польського центру підтримки культури в Україні на 2024 рік

World Monuments Fund реалізує майже 20 проєктів, спрямованих на збереження архітектурної спадщини України

Зеленський звільнив Марка Шевченка з посади посла України в Молдові

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА