20:39 21.02.2020

Фонд Ріната Ахметова забезпечить евакуйованих із Китаю предметами першої необхідності

1 хв читати
Фонд Ріната Ахметова забезпечить евакуйованих із Китаю предметами першої необхідності

Фонд Ріната Ахметова направить евакуйованим із Китаю, які перебувають у смт Нових Санжарах Полтавської області, предмети першої необхідності, повідомляє прес-служба фонду.

"Визначення потреб у частині медичного забезпечення фонд координує з Центром громадського здоров’я МОЗ України. Так, Фонд Ріната Ахметова готовий забезпечити людей, які два тижні перебуватимуть в обсервації в Нових Санжарах, тестами для виявлення короновірусу, а лікарів і персонал – одноразовими захисними медичними костюмами", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що інформацію про те, що необхідно евакуйованим, фонд також отримує безпосередньо з місця події - з санаторію "Нові Санжари". Крім того, серед ізольованих перебуває кореспондент телеканалу "Україна" Олександр Махов - єдиний журналіст, який супроводжував у польоті евакуйованих із Китаю і зараз живе з ними в зоні карантину.

"Найближчим часом у Нові Санжари ми доставимо пледи, засоби особистої гігієни та одяг", - сказала директор програм фонду Ірина Блажан.

Фонд організує лінію психологічної допомоги, куди зможуть звертатися наші співгромадяни, що перебувають у зоні обсервації, та їхні родичі за номером 0800509001.

"У наданні допомоги евакуйованим із Китаю співгромадянам фонд об’єднав зусилля з ФК "Шахтар", - ідеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА