21:05 21.02.2020

Китайське антидопінгове агентство відновлює роботу після паузи через коронавірус

2 хв читати
Китайське антидопінгове агентство відновлює роботу після паузи через коронавірус

Китайське антидопінгове агентство (CHINADA) відновлює повноцінну діяльність після паузи через коронавірус, повідомляє прес-служба Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA).

"Всесвітнє антидопінгове агентство (WADA) підтверджує, що Китайське антидопінгове агентство (CHINADA) на поточному тижні відновить проведення тестів спортсменів після тимчасового призупинення своєї діяльності на материковій частині Китаю 3 лютого через коронавірус, також відомого як Covid-19", - йдеться в повідомленні

"WADA уважно стежить за ситуацією і підтримує постійний контакт з CHINADA, щоб підтримувати цілісність антидопінгової програми в Китаї", - зазначається там же.

"CHINADA повідомила, що цього тижня вона буде відновлювати тестування в Китаї на поетапній основі. Пріоритет буде відданий тестуванню елітних спортсменів, які виступають у видах спорту підвищеної категорії", - йдеться в заяві.

Зазначається, що для фахівців CHINADA розроблені додаткові рекомендації та запобіжні заходи, щоб мінімізувати ризик їх зараження.

"CHINADA буде поступово розширювати сферу тестування, грунтуючись на прогресі китайської профілактики епідемій і боротьби з ними, а також відстежуючи місцезнаходження китайських спортсменів для підтримки цілісності системи допінг-контролю", - заявляє прес-служба WADA.

Підкреслюється, що CHINADA не припиняло тестування китайських спортсменів, що тренуються і беруть участь у змаганнях за межами Китаю.

"У січні 2020 року CHINADA взяла понад 1200 аналізів, включно з 114 зразками сечі і 80 зразками крові китайських спортсменів, які навчаються за кордоном. Планується зібрати ще 165 зразків сечі і 113 зразків крові в лютому в семи країнах і дев'яти видах олімпійських видів спорту", - повідомляє WADA.

Зазначається, що для допомоги CHINADA за межами Китаю, WADA звернулося до всіх міжнародних федерацій та національних антидопінговим організаціям із закликом підтримати подальші зусилля з тестування китайських спортсменів, які змагаються або тренуються за межами Китаю.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА