19:37 22.02.2020

Поліція розслідує, як вважають, суїцид гендиректора холдингу Atlantic Group

2 хв читати
Поліція розслідує, як вважають, суїцид гендиректора холдингу Atlantic Group

Поліція Київської області проводить розслідування за фактом, можливо, суїциду 56-річного киянина в селі Чайки.

Як інформує поліція, "повідомлення на спецлінію 102 надійшло від жительки села Чайки про те, що в будинку покінчив життя самогубством чоловік, який приїхав в гості зі столиці".

"За вказаною адресою одразу прибула слідчо-оперативна група Києво-Святошинського відділу поліції. Там поліцейські виявили тіло чоловіка з вогнепальним пораненням голови. Загиблим виявився 56-річний житель Києва. На місці події як речовий доказ вилучений пістолет марки "Jericho 941 PSL", патрони і гільза.

За попередніми даними, киянин наклав на себе руки, коли господарі будинку, чоловік з дружиною, були в інших кімнатах у своїх справах".

У поліції зазначили, що тіло померлого направлено на проведення судово-медичної експертизи.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, з додатковою позначкою "Самогубство".

Водночас, інтернет-видання "Дзеркало тижня. Україна" повідомило, що в будинку колишнього міністра закордонних справ Леоніда Кожари був застрелений підприємець Сергій Старицький. Попередня версія поліції - самогубство.

За даними джерел видання, постріл був зроблений з пістолета Jericho 941, зареєстрованого на екс-главу МЗС.

Рекламний холдинг Atlantic Group повідомив в Фейсбук, що гендиректор Сергій Старицький загинув у п'ятницю пізно ввечері. Старицький став співзасновником Atlantic Group в 1992 році. У професійному активі Старицького також керівництво телеканалом "Інтер" і департаментом міжнародних зв'язків Української державної телерадіокомпанії.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА