08:08 23.02.2020

У Тбілісі в рамках заходів щодо запобігання розповсюдженню коронавірусу медики ізолювали чотирьох пасажирів авіарейсу з Тегерана

2 хв читати
У Тбілісі в рамках заходів щодо запобігання розповсюдженню коронавірусу медики ізолювали чотирьох пасажирів авіарейсу з Тегерана

Чотири пасажири рейсу Тегеран-Тбілісі в суботу ввечері в рамках заходів щодо запобігання проникнення в країну коронавірусу (COVID-19) прямо з аеропорту були доставлені в тбіліську інфекційну лікарню, повідомляють грузинські ЗМІ.

За інформацією ЗМІ, причиною ізоляції чотирьох прибулих з Ірану людей стала висока температура, яку медики зафіксували у них під час перевірки в аеропорту.

В адміністрації інфекційної лікарні заявили журналістам, що громадяни Ірану будуть перевірені на коронавірус.

Раніше в суботу керівник Національного центру з контролю за захворюваннями МОЗ Грузії Аміран Гамкрелідзе заявив журналістам, що координаційна рада, створена в Грузії за дорученням прем'єр-міністра в зв'язку з коронавірусною інфекцією, вже два дні обговорює можливу зупинку прямого авіасполучення з Іраном, де погіршилася епідемситуація через вірус.

"У сусідньому Ірані, з яким у нас інтенсивні туристичні та бізнес-відносини, епідситуація з коронавірусу, на жаль, погіршується, що є серйозною проблемою для його сусідів. Деякі країни, зокрема, Кувейт, Ірак вже прийняли рішення і, відповідно, і в Грузії теж будуть прийняті необхідні рішення", - сказав Гамкрелідзе.

За інформацією Міністерства охорони здоров'я Грузії, наразі в країні не зафіксовано жодного випадку захворювання на новий коронавірус.

Напередодні Грузія евакуювала з Китаю 34 своїх громадян, які пройдуть двотижневий карантин на території медичного комплексу в місті Сачхере. За заявою Гамкрелідзе, всі ці громадяни здорові, але протягом всього періоду карантину за ними вестиметься ретельне спостереження.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський підтримав реконструкцію міськлікарні №2 Кривого Рогу для лікування поранених військових

У Дніпрі завершено рятувальну операцію після ракетного удару РФ

Зеленський ввів у дію рішення РНБО, що забороняє військовим грати в азартні ігри в Інтернеті

На Вінниччині невідомі вночі розстріляли поліцейських, один із них загинув, у двох областях запроваджено спецоперацію

Ворог за добу здійснив майже 300 ударів по семи населених пунктах Запорізької області

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область, є загиблий

На Харківщині з-під завалів зруйнованої ворожими обстрілами госпбудівлі врятовано людину

Окупанти продовжують обстрілювати Дніпропетровську область, суботу оголошено Днем жалоби через жертви напередодні

Ліквідовано дві ворожі керовані авіаракети та три розвіддрони

ЗС України продовжують відбивати ворожі атаки на шести напрямках

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА