20:52 23.02.2020

РНБО України звернулася до КМУ з пропозицією відновити діяльність санепідемслужби

1 хв читати
РНБО України звернулася до КМУ з пропозицією відновити діяльність санепідемслужби

Рада національної безпеки і оборони України звернулася до Кабінету міністрів України з пропозицією відновити діяльність санітарно-епідеміологічної служби, повідомив секретар РНБО Олексій Данілов.

"І ви знаєте, що Рада національної безпеки і оборони звернулася до Кабінету міністрів не повернути нашу службу, про яку у нас дехто із засобів масової інформації ... а саме, щоб вона стала виконувати функції, які повинна була б виконувати . Йдеться про санепідемічну службу. Але це не перевірка їдалень, кафе або ресторацій. Це суто боротьба з такими речами, які сьогодні є в країні", - сказав він в інтерв'ю програмі "ТСН" на телеканалі "1 + 1" в неділю.

На питання про те, чи існує в Україні система біологічного захисту, Данілов зазначив, що держава повністю готова до можливих викликів.

"Система захисту, на жаль, така (я відверто кажу), яку б ми хотіли на сьогоднішній день, ми не можемо ще тестувати. Але ми повністю готові для того, щоб, якщо, не дай Боже, будуть якісь виклики. У нас є розуміння забезпечення медичними речовинами, у нас є забезпечення відповідним медичним персоналом", - уточнив секретар РНБО.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА