11:46 24.02.2020

Прикордонники здійснюють посилене візуальне спостереження за пасажирами з Італії - Держприкордонслужба

1 хв читати
Прикордонники здійснюють посилене візуальне спостереження за пасажирами з Італії - Держприкордонслужба

Українські прикордонники здійснюють посилене візуальне спостереження за пасажирами, які прибувають в Україну з Італії, інформацію про ситуацію в цій країні у зв'язку з поширенням коронавірусу доведено до відома всіх підрозділів, зазначає спікер Державної прикордонної служби України Андрій Демченко.

"За нами залишається тільки посилене спостереження за пасажирами, і в авіаційних пунктах пропуску, і на автомобільних і залізничних пунктах пропуску. Про ситуацію в Італії інформацію доведено до відома всіх наших підрозділів", - сказав він у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" в понеділок.

Демченко зазначив, що прикордонники здійснюють виключно візуальне спостереження. "Якщо в нас будуть якісь застереження щодо стану здоров'я пасажирів, ми радитимемо їм одразу звернутися до медиків та інформувати медичний персонал в аеропортах. І, звісно, якщо люди скажуть, що вони погано почуваються, то відразу викличемо на місце медиків", - пояснив він.

Демченко наголосив, що українські прикордонники робили це від самого початку загострення ситуації через поширення коронавірусу в світі, й зараз просто приділятимуть більше уваги саме італійському напрямку.

"Наразі, оскільки виділяється напрямок Італії, і ми бачимо повідомлення, що там поширюється вірусна інфекція, то ми приділяємо більше уваги саме італійському напрямку", - зазначив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА