17:37 24.02.2020

З вівторка пасажирам, які перетинатимуть пункт пропуску "Тиса" на Закарпатті, перевірятимуть температуру - Держприкордонслужба України

1 хв читати
З вівторка пасажирам, які перетинатимуть пункт пропуску "Тиса" на Закарпатті, перевірятимуть температуру - Держприкордонслужба України

Починаючи з ранку вівторка на пункті пропуску автомобільного сполучення "Тиса" в Закарпатській області пасажирам перевірятимуть температуру, повідомив голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко.

"Завтра з 8:00 ранку там буде забезпечено також температурну перевірку всіх транспортних засобів і пасажирів, які прямують ними, з метою запобігання потрапляння осіб з ознаками коронавірусу", - сказав він на брифінгу щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусу в Києві в понеділок.

За словами Дейнека, найбільш потенційно небезпечним є пункт пропуску для автомобільного сполучення "Тиса", що розташований поблизу міста Чоп Закарпатської області.

"Прямого пасажирського автобусного сполучення там немає... Там виконуються нерегулярні рейси, приблизно 500 мікроавтобусів на тиждень, котрі перетинають державний кордон з України до Італії і в протилежному напрямку, які використовують наші співвітчизники, котрі перебувають на заробітках в Італії", - пояснив глава Держприкордонслужби України.

Він наголосив, що в 99% випадків транспортні засоби, які прямують з Італії до України і навпаки, використовують саме цей пункт пропуску.

Також голова Держприкордонслужби зазначив, що є ще три пункти пропуску на кордоні з Угорщиною, проте вони менші. "Вони менш активні, ми там також вживатимемо всіх необхідних заходів", - сказав Дейнеко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА