20:55 24.02.2020

З поїзда Тбілісі-Батумі зняли двох громадян Китаю з підозрою на коронавірус

1 хв читати
З поїзда Тбілісі-Батумі зняли двох громадян Китаю з підозрою на коронавірус

Рейс пасажирського поїзда Тбілісі-Батумі був затриманий з місця відправлення в понеділок на деякий час. Причиною затримки стала евакуація з салону швидкісного поїзда двох громадян Китаю з ознаками кашлю, повідомив у понеділок журналістам представник грузинської залізничної компанії Дачі Цагурія.

"Пасажири поїзда помітили у двох громадян ознаки захворювання, кашель. У зв'язку з цим пасажири звернулися до наших представників, а ті викликали бригаду швидкої допомоги. Громадяни Китаю були перевезені в лікарню", - сказав Цагурія.

Він повідомив, що внаслідок події рейс Тбілісі-Батумі був виконаний із запізненням іншим поїздом.

Як повідомили журналістам пасажири рейсу, у китайців був сильний кашель і в зв'язку з цим, побоюючись поширення коронавірусу, вони зажадали їхньої ізоляції.

У Тбіліській лікарні імені Бочорішвілі, лікарі заявили журналістам, що у доставлених до них двох громадян Китаю немає ознак коронавірусу, але вони будуть перевірені лабораторно.

За інформацією Міністерства охорони здоров'я Грузії, в понеділок з Кутаїського міжнародного аеропорту до місцевої інфекційної лікарні з підвищеною температурою була доставлена ​​громадянка Грузії, яка прибула з Італії. Вона також пройде тест на коронавірус в лабораторії Лугара в Тбілісі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА