07:29 25.02.2020

Сенатори-демократи закликають до санкцій проти РФ за нові спроби втручання у вибори

1 хв читати
Сенатори-демократи закликають до санкцій проти РФ за нові спроби втручання у вибори

Група з трьох видатних сенаторів-демократів закликає адміністрацію США ввести санкції проти Росії за передбачувані спроби вплинути на американські вибори 2020 року, повідомляє The Washington Post.

Лист із таким закликом направили главі держдепу Майку Помпео і главі Мінфіну Стівену Мнучіну лідер демократичної меншості в сенаті Чак Шумер, а також сенатори Роберт Менендез і Шеррод Браун.

"Ми закликаємо вас негайно зробити висновки з повідомлень розвідслужб і розробити санкції проти тих, хто несе відповідальність за тривале втручання у вибори", - наголошується в листі. У ньому йдеться, що санкції наразі повинні вводитися як проти самих порушників, так і проти тих, хто фінансує їх діяльність. Автори листа переконані, що слід ввести обмежувальні заходи і проти російського керівництва, якщо саме воно стоїть за передбачуваними спробами вплинути на вибори 2020 року в США.

Минулого тижня американські ЗМІ повідомили, що конгресменам США на спецбрифінгу доповіли про спроби РФ вплинути на результат виборів, підтримавши чинного президента Дональда Трампа і сенатора Берні Сандерса, який веде боротьбу за висунення кандидатом в президенти від демократів.

Російська сторона відкидає звинувачення в спробах вплинути на американські вибори.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА