07:33 25.02.2020

Бойовики 6 разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі з початку доби понеділка

2 хв читати
Бойовики 6 разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі з початку доби понеділка

У понеділок, 24 лютого, бойовики на Донбасі 5 разів порушили режим припинення вогню, обстрілявши позиції Збройних сил України, і з початку поточної доби здійснили ще один обстріл, повідомляє прес-центр операції об'єднаних сил.

Відповідно до зведення, опублікованого на сторінці прес-центру ООС у соцмережі Фейсбук у вівторок уранці, в понеділок бойовики обстрілювали українські позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120-мм і 82-мм, а також із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

"Вчора, 24 лютого, в результаті ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців об'єднаних сил не було", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук.

Зокрема, три обстрілу були зафіксовані в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", а саме: поблизу Мар'їнки - з ручного протитанкового гранатомета, а також з великокаліберного кулемета і стрілецької зброї; неподалік Пісків - з автоматичного станкового гранатомета і стрілецької зброї; біля Талаківки - з міномета калібру 82-мм було випущено 10 мін, а також вівся вогонь з ручного протитанкового гранатомета, великокаліберного кулемета і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики здійснили два обстріли по українських позиціях, а саме: поряд з Новотошківським - з міномета калібру 120-мм - 10 мін; в районі Шумів - з 82-мм міномета, ручного протитанкового гранатомета і великокаліберного кулемета.

"З початку поточної доби російські окупаційні війська з 82-мм міномета випустили 5 мін по захисниках Талаківки. За поточну добу втрат немає", - додали в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА