08:34 25.02.2020

НАБУ здійснило обшуки на "Українській бронетехніці" та в екс-нардепів Пашинського та Вінника

1 хв читати
НАБУ здійснило обшуки на "Українській бронетехніці" та в екс-нардепів Пашинського та Вінника

Детективи Національного антикорупційного бюро здійснили обшуки на підприємстві оборонно-промислового комплексу "Українська бронетехніка" та в екс-нардепів Верховної Ради Сергія Пашинського й Івана Вінника, повідомила "Українська правда".

"Обшуки проходили у рамках досудового розслідування за фактом заволодіння державним майном та зловживання службовим становищем посадовими особами", - йдеться в повідомленні, розміщеному на сайті видання в понеділок увечері з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Правоохоронці здійснили обшуки за місцем проживання екс-нардепа від "БПП" Вінника та нардепа V-VIII скликань Верховної Ради Пашинського, директора "Української бронетехніки" Олександра Кузьми та його родича Миколи.

В інформації зазначено, що у 2015-2019 роках в інтересах підприємства підозрювані створили можливість укладання контрактів щодо постачання бронетехніки Збройним силам України, Міністерству внутрішніх справ, Національній гвардії України за завищеними цінами. "Сама ж техніка виявилася неякісною", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА