14:54 25.02.2020

В аеропорту "Бориспіль" перевіряють тільки рейси з Італії, в аеропорту "Київ" перевірки здоров'я пасажирів не проводяться

1 хв читати

У столичних аеропортах станом на 14:00 вівторка додаткові заходи епідеміологічної безпеки щодо перевірок пасажирів, які прибувають в Україну прямими рейсами з країн, де зафіксовано коронавірус, Міністерство охорони здоров'я України не забезпечує.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі аеропорту "Бориспіль", станом на 14:00 вівторка представник санітарно-контрольного пункту МОЗ в обов'язковому порядку зустрічає лише рейси, які прибувають з Італії.

"Спецсканерів і тепловізорів в аеропорту немає. З боку держави ніякого спеціального контролю в зв'язку з епідемією коронавірусу ні на рейсах з Італії, ні на рейсах з інших країн не забезпечено. Жодних розпоряджень про обов'язкові перевірки пасажирів нам не направляли", - повідомила агентству керівник прес-служби Міжнародного аеропорту "Київ" ім. Сікорського Галина Богданенко.

За її словами, в аеропорту "Київ" у штатному режимі працює санітарно-карантинний пункт, що перебуває в підпорядкуванні Лабораторного центру МОЗ на повітряному транспорті.

"Цей пункт працює штатно, згідно з усіма процедурами та відповідно до українського законодавства. Фахівці санітарно-карантинного пункту прибувають до місця посадки літака, тільки якщо отримують сигнал від екіпажу, що на борту перебуває пасажир, чий стан здоров'я викликає побоювання", - пояснила Богданенко.

Як повідомлялося з посиланням на прем'єр-міністра України Олексія Гончарука, в українських аеропортах перевірятимуть стан здоров'я пасажирів, які прибувають прямими рейсами з країн, де зафіксовано коронавірус.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Шмигаль обговорив військові потреби України з болгарським колегою Главчевим

KSE Institute за $3 млн Світового банку навчить 6 тис. людей роботі з МФО

У Нікопольському районі вже 6 постраждалих від обстрілів, зокрема дитина - обладміністрація

Окупанти завдали удару по Криворізькому району, постраждав місцевий житель

Лубінець передав МФЧХ документи, що свідчать про низку порушень у діяльності російського Червоного Хреста

Окупанти завдали удару по Херсону, повністю зруйновано кілька приватних будинків - обладміністрація

Данія виділяє Україні новий пакет допомоги в розмірі EUR33,5 млн

Кулеба обговорив із главою МЗС Антигуа і Барбуди шляхи подальшого розвитку двостороннього співробітництва між країнами

Українська авіація завдала за добу ударів по 5 місцях скупчення окупантів і їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Окупанти за добу завдали 1 ракетного й 40 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів - Генштаб ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА