21:19 25.02.2020

В аеропорту "Херсон" посилили заходи безпеки через коронавірус

1 хв читати
В аеропорту "Херсон" посилили заходи безпеки через коронавірус

У Міжнародному аеропорту "Херсон" пасажирів із симптомами, схожими на вірусні респіраторні захворювання, оглядатиме фельдшер, повідомляє прес-служба Херсонської ОДА з посиланням на першого заступника директора КП "Херсонські авіалінії" Анатолія Ткача.

"В аеропорту визначено окрему епідеміологічну карантинну стоянку для літаків (якщо борт санітарний або на ньому громадяни з підозрою на хворобу). Персонал, залучений до обслуговування рейсів, які прибувають із країн з ускладненою епідемічною ситуацією, укомплектований респіраторними масками, гумовими рукавичками та засобами для дезінфекції", - йдеться в повідомленні на сайті ОДА.

Зазначається також, що перед трапами в аеропорту встановлено спеціальні килими, оброблені дезинфікуючим розчином, а в терміналі - бактерицидну лампу.

"Пасажирів, у яких є симптоми, схожі на вірусні респіраторні захворювання, оглядатиме фельдшер аеропорту та вимірюватиме температуру за допомогою безконтактного термометра. В разі підозри на коронавірус до приїзду медпрацівників людей ізолюють у спеціальну кімнату. Потім їх доставлятимуть у медичний заклад для комплексних консультацій та обстежень", - наголосили в ОДА.

Так, приймати людей готова Херсонська обласна інфекційна лікарня ім. І. Горбачевського.

Водночас в ОДА зазначили, що в Україні і, зокрема, Херсонській області жодного випадку коронавірусу не зафіксовано.

"Херсонська обласна державна адміністрація здійснює низку заходів щодо запобігання занесенню та поширенню в області коронавірусу", - йдеться в повідомленні.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА