13:40 26.02.2020

Голова правління ПриватБанку заявляє про порушення проти нього шести кримінальних розслідувань, зокрема за підозрою в шпигунстві

1 хв читати
Голова правління ПриватБанку заявляє про порушення проти нього шести кримінальних розслідувань, зокрема за підозрою в шпигунстві

Голова правління державного ПриватБанку (Київ) Петр Крумханзл заявляє, що стосовно нього порушено шість сумнівних кримінальних розслідувань, зокрема за підозрою в шпигунстві.

Як зазначив Крумханзл в інтерв'ю Financial Times, проти керівництва ПриватБанку ведеться "гібридна війна", в якій судова система країни є одним з інструментів.

"Загальновідомо, що судова система України корумпована і часто використовується для ведення ділової вендети", - йдеться в публікації.

Як повідомлялося, з початку 2020 року профспілкова організація співробітників ПриватБанку подала позови до Печерського райсуду Києва і до Окружного адмінсуду Києва з вимогою припинити повноваження Крумханзла.

18 грудня 2016 року уряд України, пославшись на пропозицію Нацбанку і колишніх акціонерів ПриватБанку, ухвалив рішення про націоналізацію цієї найбільшої на українському ринку фінустанови і влив у його капітал понад 155 млрд грн.

Згідно з даними Нацбанку України, ПриватБанк на 1 січня 2020 року розміром загальних активів (552,058 млрд грн) посідав 1-ше місце серед 75 банків.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна та Ізраїль на одному боці проти партнерства Росії та Ірану - Єрмак

Очільники НАБУ і САП обговорили з послами G7 інституційну незалежність антикорупційних органів і резонансні розслідування

Кількість постраждалих у Дніпрі зросла до 24 людей - голова ОВА

Зеленський відвідав один із командних пунктів 41 ОМБр, що обороняє Часів Яр

Польські протестувальники продовжують блокувати рух вантажівок у чотирьох ПП - Держмитслужба

США вивчають можливість постачання Ізраїлю танкових та артилерійських снарядів, військового транспорту більше ніж на $1 млрд - ЗМІ

G7 закликає КНР вплинути на РФ у зв'язку з агресією проти України

Обсяг вивантаження зерна в портах Великої Одеси знизився через обстріли припортової інфраструктури - УЗ

Ми побачили зрушення в питанні розблокування допомоги від США - Шмигаль

У Дніпрі суботу оголошено днем жалоби за загиблими

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА