14:08 26.02.2020

Чоловік підпалив себе біля Офісу Зеленського через проблеми з виділенням землі

2 хв читати
Чоловік підпалив себе біля Офісу Зеленського через проблеми з виділенням землі

У середу вдень перед будівлею Офісу президента України Володимира Зеленського намагався вчинити акт самоспалення чоловік.

У середу в Києві біля Офісу президента відбуваються дві акції протестів: медиків і жителів однієї з громад. На відео з акції, розміщеному в соцмережах, видно, що чоловік був охоплений полум'ям і люди, які перебували поруч, погасили вогонь підручними засобами, зокрема одягом і прапорами, які вони принесли з собою на акції.

Згодом чоловік, який представився Олександром Бурлаковим із Сумської області, розповів, що не має стосунку до акцій протесту, які відбуваються, а зробив це для того, щоб привернути увагу до своєї проблеми. За його словами, він вже не перший день приходить до ОПУ і намагається вирішити виниклі із земельним питанням проблеми, але влада його не чує. Зокрема, за його словами, чиновники не дали розпаювати землю.

Чоловікові надали невідкладну медичну допомогу, покривши уражені ділянки - руки і обличчя - лікарськими протиопіковими та знеболювальними засобами, після чого його доставили до карети швидкої, що чергує на мітингу, яка повезла його до медзакладу.

Тим часом у столичному главку поліції поки що не мають інформації про інцидент. "На місце виїхала група", - сказали агентству "Інтерфакс-Україна" в поліції Києва.

Біля Офісу президента в середу відбувається декілька нечисленних мітингів, зокрема тут перебуває понад сотня медиків, які зібралися на акцію проти ліквідації лікарень і урізання зарплат.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА