21:25 26.02.2020

Екс-голову Держпродспоживслужби Глущенка призначено заступником міністра економіки

1 хв читати
Екс-голову Держпродспоживслужби Глущенка призначено заступником міністра економіки

Новим заступником міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства, який відповідатиме за аграрний напрям, призначений Сергій Глущенко, повідомив міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофій Милованов.

"Кабінет Міністрів 26 лютого 2020 року призначила Сергія Глущенка на посаду заступника міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України. В Мінекономіки разом з Тарасом Висоцьким Сергій Глущенко відповідатиме за напрям і координацію діяльності в напрямі агро", - написав він на своїй сторінці в соцмережі Facebook в середу ввечері.

Глущенко з липня 2015 року до січня 2016 року обіймав посаду голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. До цього був радником IFC із групи Світового банку.

Має більше 10 років досвіду в питаннях реформування відносин у різних сферах сільського господарства, системи безпеки харчової продукції, державного контролю, ліцензування та дозвільної системи. Довгий час спеціалізується на питаннях дерегуляції та євроінтеграції.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА