19:09 26.02.2020

Китайський стартап у сфері безпілотного водіння оцінений в $ 3 млрд у рамках приватного фінансування

1 хв читати
Китайський стартап у сфері безпілотного водіння оцінений в $ 3 млрд у рамках приватного фінансування

Стартап з розробки систем безпілотного водіння Pony.ai залучив $ 462 млн в ході чергового раунду фінансування, зокрема $ 400 млн було отримано від японського автовиробника Toyota Motor Corp.

В результаті Pony.ai була оцінена в $ 3 млрд у порівнянні з $ 1 млрд у рамках минулого залучення коштів в жовтні 2019 року. Загальний обсяг отриманих компанією інвестицій досяг $ 800 млн, повідомляє агентство "Сіньхуа".

Pony.ai і Toyota працюватимуть разом для прискорення розробки технологій автоматичного водіння і їх комерціалізації, а також для подальшого розширення взаємодії з мобільними послугами, йдеться в повідомленні стартапу.

Нове фінансування розглядається як розширення бізнес-партнерства, сформованого між компаніями в 2019 році. Так, у серпні Pony.ai і Toyota оголосили про спільну організацію випробувань систем автоматичного водіння на дорогах КНР.

Як відзначають в Pony.ai, розширення партнерства з Toyota дозволить поглибити інтеграцію систем автоматичного водіння компанії з транспортними платформами і технологіями японського автовиробника, що відповідає стратегіям обох сторін.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА