19:38 27.02.2020

Макрон наголошує на важливості координації країн Європи в боротьбі з коронавірусом

1 хв читати
Макрон наголошує на важливості координації країн Європи в боротьбі з коронавірусом

Європейські країни повинні демонструвати населенню, що вони тісно співпрацюють для ефективної боротьби з новим типом коронавірусу COVID-19, заявив президент Франції Емманюель Макрон в ході візиту до Італії.

"Важливо показати, що кожна країна вживає заходів, тісно координуючись при цьому на європейському рівні", - наводять європейські ЗМІ слова Макрона.

Він додав, що країни Європи діють відповідно до рекомендацій учених і лікарів.

В європейських країнах зростає кількість випадків зараження новим типом коронавірусу COVID-19, влада активізує заходи з боротьби з поширенням захворювання. Найбільш складна ситуація склалася в Італії, де зараз кількість інфікованих перевищила 500 осіб. При цьому 14 з хворих померли, 42 одужали.

Раніше цього тижня перші випадки зараження були зафіксовані в Греції, на материковій частині Іспанії, в Хорватії, Австрії та в інших країнах Європи.

Коронавірус COVID-19, що викликає пневмонію, почав поширюватися з китайського міста Ухань - адміністративного центру китайської провінції Хубей - в грудні 2019 року.

У світі, за винятком материкової частини Китаю, кількість заражених коронавірусом Covid-19 досягла 3530, збільшившись за добу на 627. Зі свого боку в Китаї з грудня 2019 року кількість жертв коронавірусу склала 2744 людей, зареєстровано 78 497 випадків захворювання.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

Зеленський подякував американцям, які працюють на оборонних підприємствах

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

Умєров подякував США за підписаний пакет законів: Життєво важливий крок у зміцненні здатності захищати нашу незалежність

Рішення про призупинення консульських послуг для українських чоловіків мобілізаційного віку за кордоном спрямоване на забезпечення справедливості - Кулеба

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

Байден: Буквально в найближчі кілька годин ми почнемо відправляти в Україну військову допомогу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА