07:26 28.02.2020

Один український військовослужбовець загинув, один отримав поранення в результаті 6 обстрілів на Донбасі

2 хв читати
Один український військовослужбовець загинув, один отримав поранення в результаті 6 обстрілів на Донбасі

Незаконні збройні формування 6 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, один український військовослужбовець загинув, один отримав поранення, повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"27 лютого озброєні формування Російської Федерації 6 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120-мм, а також із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї ... в результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець об'єднаних сил загинув і ще один отримав поранення", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу ООС в Фейсбук у п'ятницю вранці.

Зокрема, три обстріли були зафіксовані в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": поблизу Новомихайлівки - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; поруч з Красногорівкою - зі станкового протитанкового гранатомета бойовики здійснили 6 пострілів; неподалік Старогнатівки - з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив три обстріли українських позицій: двічі неподалік Новотошківського - зі 120-мм мінометів бойовики випустили 30 мін, а також вели вогонь з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; поруч з Оріховим - з міномета калібру 120-мм - 3 міни.

"З початку поточної доби російські окупаційні війська з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї обстріляли захисників Водяного, що в районі відповідальності "Сходу". За поточну добу втрат немає", - йдеться в повідомленні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА