14:22 28.02.2020

Підозрюваний у вбивстві погрожував гранатою в залі суду в Одесі

2 хв читати
Підозрюваний у вбивстві погрожував гранатою в залі суду в Одесі

У Приморському суді Одеси в п'ятницю підозрюваний у вбивстві чоловік, який перебуває в СІЗО протягом трьох років, під час судового засідання погрожував підірвати себе і всіх присутніх предметом, схожим на гранату, після спілкування з прокурором області інцидент було вичерпано без наслідків.

Як розповів після інциденту журналістам прокурор Одеської області Максим Вихор, підозрюваний у вбивстві чоловік погрожував гранатою або муляжем гранати, тримаючи в заручниках суддів і всіх присутніх у залі засідання.

"Ця людина просила зустрічі з прокурором області... у процесі спілкування... він погодився віддати гранату", - сказав прокурор, зазначивши, що матеріали справи підозрюваного буде переглянуто.

Прокурор області розповів, що підозрюваний просив про особисту зустріч із ним. "Він (підозрюваний) хоче, щоб його справу розглядали у прискореному темпі, хоче справедливості. У нього є деякі запитання щодо збору доказів на етапі досудового слідства, також є запитання щодо судового слідства", - сказав прокурор.

За словами Вихора, судові засідання у справі цього підозрюваного відбуватимуться щодня.

У свою чергу керівник ГУ Нацполіції в Одеській області Олег Бех сказав, що правоохоронці встановлять, у який спосіб підозрюваний отримав імовірно вибухонебезпечний предмет. Також, за його словами, цю людину переведуть із СІЗО, де він перебував протягом трьох років, до ізолятору тимчасового тримання.

"Переговори були складні. Ця людина є підозрюваною у вбивстві, він повідомив, що не причетний до зазначеного злочину, вимагає негайно звільнити його з-під варти. Він повідомив, що три роки не бачив сім'ю", - розповів начальник поліції.

За словами Беха, підозрюваний витягнув гранату або предмет, схожий на неї, із пакета з продуктами, який йому передали. За словами начальника главку, вилучений у підозрюваного вибухонебезпечний предмет направлено на експертизу.

"Нам потрібен час, щоб ми встановили, хто передав йому цей пакет із продуктами, з яким він зайшов до залу", - сказав він.

Бех також повідомив, що протягом декількох днів правоохоронні органи вивчать матеріали кримінального провадження, у якому він є підозрюваним.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА