15:30 28.02.2020

Коронавірус в Італії виявлено лише у 12 з майже 8 тис. міст

1 хв читати
Коронавірус в Італії виявлено лише у 12 з майже 8 тис. міст

Національне агентство з питань туризму Італії (ENIT) повідомило про ситуацію з поширенням коронавірусу в країні - за його даними, епідемія зачіпає лише невелику частину території, а решта регіонів безпечні для туристів.

"Національна система охорони здоров'я Італії одразу почала вживати заходів, спрямованих на захист здоров'я громадян і туристів. Вжито надзвичайних запобіжних заходів, серед них тимчасове закриття деяких об'єктів і припинення проведення деяких подій, які є лише запобіжними заходами, що не мають нічого спільного з поширенням вірусу на території Італії", - повідомили порталу "Інтерфакс-Туризм" у прес-службі ENIT.

За даними МЗС Італії, на сьогодні лише 0,05% її території охоплені надзвичайними заходами тимчасової ізоляції, спрямованими на запобігання поширенню вірусу.

"Заходів із тимчасової ізоляції вжито у 12 з 7904 італійських міст. Це Бертоніко, Казальпустерленго, Казальджерундо, Кастільйоне-д’Адда, Кодоньо, Фомбіо, Малео, Сан-Фьорано, Сомалья, Терранова-дей-Пассерині в Ломбардії та Во-Еуганео у Венето. Інша частина країни, зокрема регіони, де деякі міста перебувають у тимчасовій ізоляції, залишається безпечною і доступною. Всі послуги для жителів і туристів надаються у звичайному порядку. Всі заходи також збережено", - наголошують у ENIT.

Загалом на сьогодні в Італії понад 650 хворих коронавірусною інфекцією, 17 осіб померли. Ескалація епідемії сталася наприкінці минулого тижня, до цього хворіли лише кілька десятків людей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА