19:07 01.03.2020

На Донбасі загинув український військовий, троє поранені, ще троє отримали бойові травми

1 хв читати
На Донбасі загинув український військовий, троє поранені, ще троє отримали бойові травми

Один український військовослужбовець загинув, шестеро отримали поранення і травми внаслідок обстрілів позицій об'єднаних сил з боку незаконних збройних формувань на сході України вдень у неділю.

"Сьогодні, 1 березня, в результаті ворожих обстрілів один український захисник загинув, троє військовослужбовців об'єднаних сил отримали поранення і ще три людини отримали бойове ураження", - повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил у соцмережі Facebook.

Відповідно до зведення, бойовики чотири рази обстріляли українські позиції після полудня в неділю. Противник використовував заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 82 мм, протитанковий ракетний комплекс, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. Два обстріли припали на райони відповідальності оперативно-тактичних угруповань "Схід" і "Північ", при цьому ділянки розведення сил і засобів під вогонь не потрапили.

Раніше Міністерство оборони України повідомило, що з початку поточної доби до полудня бойовики лише один раз обстріляли українські позиції - у сел. Піски Ясинуватського району Донецької області. У відповідь на обстріл об'єднані сили відкрили вогонь з піхотних засобів, що змусило противника припинити вогонь. При цьому бойових втрат у лавах Збройних сил України внаслідок обстрілу не було.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА