11:25 02.03.2020

В Ухані у зв'язку з успіхами в боротьбі проти коронавірусу частково закрили один із тимчасових госпіталів

1 хв читати
В Ухані у зв'язку з успіхами в боротьбі проти коронавірусу частково закрили один із тимчасових госпіталів

Тимчасовий госпіталь "Фанцан", спеціально розгорнутий на території спортивного комплексу в місті Ухані для лікування пацієнтів із коронавірусом, частково закрився, повідомляє китайський портал Sina.

За його даними, керівництво госпіталю ухвалило рішення закрити одне з відділень у зв'язку з тим, що потік нових пацієнтів почав зменшуватися. На момент закриття в цьому відділенні залишалися 154 пацієнти, їх розподілили у два інші сектори госпіталю, які продовжують працювати.

Тимчасовий госпіталь "Фанцан", розташований у районі Учан міста Уханя, почав працювати 5 лютого. Він розрахований на 800 місць і розділений на три відділення. У ньому працюють 619 медичних працівників. За час його роботи після лікування з нього виписали 240 пацієнтів.

За останніми даними, загальна кількість заражених коронавірусом Covid-19 у світі сягнула майже 89 тис. осіб. При цьому на Китай припадає близько 80 тис. підтверджених випадків.

Загалом у світі зареєстровано 3 044 смертельні випадки внаслідок вірусу, в материковому Китаї - 2 912.

Поширення коронавірусу розпочалося з Уханя. Міська влада в січні вжила жорстких заходів для боротьби проти захворювання.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА