08:28 03.03.2020

Український тиждень в Європарламенті перенесено на невизначений термін через коронавірус

1 хв читати
Український тиждень в Європарламенті перенесено на невизначений термін через коронавірус

Український тиждень в Європейському парламенті переноситься на невизначений час з огляду на коронавірусну інфекцію Covid-19, повідомило в понеділок представництво України при Європейському Союзі.

"Дорогі друзі, на превеликий жаль, змушені повідомити, що запланований на 3-5 березня український тиждень в Європейському парламенті переноситься на невизначений термін у зв'язку з обмеженнями Європарламенту щодо проведення масових заходів через поширення коронавірусної інфекції Covid-19", - йдеться в повідомленні.

У місії висловили вдячність за інтерес до запланованих заходів. "Як тільки обмеження будуть скасовані, наша команда буде опрацьовувати нові можливості для проведення Українського тижня в Європейському парламенті, про що ми обов'язково інформуватимемо вас додатково", - йдеться в повідомленні.

Раніше президент ЄП Давид Сассолі повідомив про ухвалене рішення запровадити обмежувальні заходи у зв'язку з поширенням коронавірусу, зокрема скасовано всі заплановані заходи, ЄП буде закритий для відвідувачів та ін.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА