21:37 03.03.2020

Повідомлення про заяву Гончарука буде видалено з сайту ОАСК щойно з'явиться технічна можливість, до встановлення особи заявника

1 хв читати
Повідомлення про заяву Гончарука буде видалено з сайту ОАСК щойно з'явиться технічна можливість, до встановлення особи заявника

Повідомлення на сайті Окружного адміністративного суду Києва (ОАСК) про отримання заяви від прем'єр-міністра Олексія Гончарука буде видалено, щойно буде відновлено роботу сайту.

На поточний момент сайт не витримав навантаження через велику кількість відвідувачів, повідомив глава ОАСК Павло Вовк у Facebook.

"У зв'язку з появою на сайті Кабінету міністрів України повідомлення про те, що прем'єр-міністр України Олексій Гончарук таку заяву не подавав, новина буде видалена з сайту суду, щойно для цього з'явиться технічна можливість, до з'ясування, відповідно до положень Кодексу адміністративного судочинства України, особи заявника", - уточнив він.

Раніше Окружний адміністративний суд Києва (ОАСК) повідомив, що отримав заяву про забезпечення позову, заявником в якому вказано Олексія Гончарука, відповідачем - голову Верховної Ради Дмитра Разумкова, третьою особою - президента України Володимира Зеленського. У ньому позивач попросив суд заборонити Разумкову виносити на розгляд парламенту на засіданні 4 березня 2020 року питання про відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука або про звільнення будь-кого з членів уряду.

Прес-служба уряду заявила, що ця інформація не відповідає дійсності.

Верховна Рада збереться на позачергове пленарне засідання 4 березня о 16.00 на вимогу президента України Володимира Зеленського. Згідно з оприлюдненим порядком денним, на засіданні буде оцінена діяльність правоохоронних органів, а також розглянуті кадрові перестановки в Кабінеті міністрів України.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Глави МЗС України та Індії провели в Нью-Делі двосторонні переговори та оглядове засідання міжурядової комісії

Карандєєв анонсував будівництво безпечного фондосховища для українських музейних цінностей

У низці областей України в п'ятницю очікуються грози

Наразі немає інформації про можливий перетин повітряного простору Молдови російськими ракетами під час атаки на Україну - ПС ЗСУ

Зеленський назвав пріоритети в роботі РНБО

На Хмельниччині внаслідок атаки РФ пошкоджено 6 приватних будинків і дитячий табір, без постраждалих

Затримки в допомозі США Україні збільшують загрозу оперативного успіху РФ - ISW

"Укрзалізниця" продовжила маршрут Dnipro City Express до Синельникова

Сирський про потребу в "мобілізації 500 тис.": Після аудиту це число суттєво зменшено

Приїждже російське населення повинне буде виїхати з Криму й інших окупованих територій - Ташева

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА