07:16 04.03.2020

Тепер буде окремо міністерство ветеранів і міністерство реінтеграції Донбасу, очолити яке пропонується Резнікову

1 хв читати
Тепер буде окремо міністерство ветеранів і міністерство реінтеграції Донбасу, очолити яке пропонується Резнікову

Міністерство у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб буде розділене на два міністерства, одне з яких опікуватиметься ветеранами, а друге - реінтеграцією Донбасу, і на посаду його керівника пропонується представник України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи ( ТКГ) з врегулювання ситуації на Донбасі Олексій Резніков.

"Прийнято два рішення щодо поділу міністерств. Зокрема, буде розділено Міністерство у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб. Тепер буде два міністерства: одне займатиметься ветеранами, і буде міністерство реінтеграції Донбасу. І це нове міністерство очолить Резніков. Так пропонується", - сказала журналістам у вівторок ввечері після завершення робочої наради керівництва фракції "Слуга народу" заступник голови цієї фракції Євгенія Кравчук.

Вона зазначила, що Міністерство культури, молоді та спорту буде також розділено, оскільки Міністерство молоді та спорту "має існувати окремо". Крім того, у веденні Міністерства культури залишаться питання ЗМІ та інформаційної політики.

Кравчук зазначила, що про те, чи згоден із таким поділом міністр культури, молоді і спорту України Володимир Бородянський, потрібно запитати у нього.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА