12:59 04.03.2020

Глава МЗС Швеції відвідала КПВВ "Станиця Луганська"

1 хв читати
Глава МЗС Швеції відвідала КПВВ "Станиця Луганська"

Міністр закордонних справ Швеції Анн Лінде відвідала лінію розмежування в зоні проведення Операції об'єднаних сил у рамках робочого візиту в Україну.

"У рамках ознайомчого візиту задля вивчення гуманітарної ситуації в районі проведення Операції об’єднаних сил у Луганській області міністр закордонних справ Королівства Швеції Анн Лінде, надзвичайний і повноважний посол Королівства Швеції в Україні Тобіас Тиберг спільно із заступником міністра закордонних справ України Єгором Божком відвідали Станицю Луганську", - повідомляє штаб ООС у соцмережі Facebook.

Делегація зустрілася із заступником командувача ООС Андрієм Ігнатьєвим, ознайомилася з інфраструктурою пропускного пункту, особливостями проходження громадянами контролю та рівнем пасажиропотоку. Також заступник командувача ООС ознайомив Лінде зі станом безпеки в районі проведення операції і з перебігом вирішення гуманітарних проблем цивільного населення.

Глава МЗС Швеції поцікавилася питаннями забезпечення безпеки цивільного населення під час перетину лінії розмежування та проходження перевірочних операцій у цьому пункті контролю.

Вона зазначила, що уряд Швеції продовжить допомагати уряду України для того, щоб максимально зменшити страждання людей обабіч лінії розмежування.

Крім цього, делегати зустрілися з представниками СММ ОБСЄ і ООН, а також відвідали відновлений міст через річку Сіверський Донець.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поки що немає жодного підтвердження, що РФ насправді має намір завдати ударів по лікарнях у Києві - військова адміністрація

На Набережному шосе в Києві 27 квітня короткочасно обмежать рух транспорту - КМДА

Окупанти вивели на бойове чергування в Чорне море два носії "Калібрів" - Сили оборони півдня

Інформатора воєнної розвідки РФ, який шпигував за артилерією ЗСУ, засуджено до 11 років в'язниці

Кабмін України затвердив порядок призначення та виплат допомоги дітям із ВІЛ

Зеленський із дружиною у Славутичі вшанували пам'ять ліквідаторів катастрофи на ЧАЕС

У Золотій Балці Херсонської області двоє постраждалих від атаки російського дрона - обладміністрація

Іспанія та Греція відмовилися передати Україні системи ППО - ЗМІ

Зеленський закликав на засіданні "Рамштайн" надати Україні далекобійну зброю, ППО та артилерію

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА