19:46 05.03.2020

У школах і вузах Чернівецької області на два тижні призупинили навчання

1 хв читати
У школах і вузах Чернівецької області на два тижні призупинили навчання

У школах, коледжах і університетах Чернівецької області призупинено навчання з 6 березня на 14 днів до 22 березня включно з метою запобігти поширенню коронавірусу в Україні, повідомляє видання "Суспільне" в четвер з посиланням на заступника голови Чернівецької обласної державної адміністрації Наталію Гусак.

За її словами, дитячі садки також рекомендують не відвідувати, однак рішення щодо їх роботи самостійно приймають органи місцевого самоврядування. Також в області скасували всі масові заходи.

Раніше глава обладміністрації Сергій Осадчук повідомив про введення в області обмежень на проведення заходів з масовим скупченням людей. "Крім цього, ми найближчим часом скликаємо засідання нашої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки, на якій буде прийнято рішення про введення режиму карантину для всіх дошкільних навчальних закладів, для шкіл, а також вищих навчальних закладів, які зараз відпрацьовують модель роботи дистанційну. Тому так само, за рекомендацією італійського уряду, ми вводимо обмеження заходів із великим скупченням людей", - заявив він.

Як повідомлялося, 3 березня в Україні вперше зафіксовано лабораторно підтверджений випадок коронавірусу - в Чернівцях.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА