12:14 07.03.2020

СКУ закликає Зеленського уникати політично мотивованого правосуддя

1 хв читати
СКУ закликає Зеленського уникати політично мотивованого правосуддя

Світовий конгрес українців закликає президента України Володимира Зеленського і новопризначений уряд уникати політично мотивованого правосуддя, дотримуватися принципів верховенства права, курсу реформ і євроатлантичного спрямування, йдеться в заяві СКУ, оприлюдненій на офіційному сайті організації.

"Українська держава ризикує втратити підтримку міжнародних партнерів, якщо її політичні лідери перестануть дотримуватися принципу верховенства права, використовуватимуть правосуддя в політичних цілях і не зможуть повноцінно впровадити необхідні демократичні та економічні реформи", - йдеться в заяві.

Президент СКУ Павло Грод наголошує на важливості того, щоб обрані і призначені державні діячі продовжували позитивний курс реформ, дотримуючись верховенства права, поважаючи права людини і уникаючи політично мотивованого правосуддя.

Також у заяві зазначається, що СКУ докладає всіх зусиль для посилення України як успішної, демократичної, європейської країни.

"Ми стоїмо з народом України, який захищає свою територіальну цілісність і суверенітет під час триваючої російської військової, політичної та економічної агресії. Світовий конгрес українців продовжить стежити за діяльністю політичних лідерів, щоб переконатися в дотриманні принципу верховенства права та в подальшій успішній реалізації євроатлантичного вектора розвитку України", - зазначили у СКУ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА