12:36 09.03.2020

На Житомирщині внаслідок ДТП загинули четверо людей, зокрема немовля

1 хв читати
На Житомирщині внаслідок ДТП загинули четверо людей, зокрема немовля

У Житомирській області внаслідок ДТП на трасі "Житомир - Чернівці" загинули четверо людей, повідомляє прес-служба поліції області.

Як повідомляється, два легкових автомобілі зіткнулися близько 4:15 9 березня в смт Любар.

"Сталося лобове зіткнення автомобілів "Део Ланос" та "БМВ-523". За попередньою інформацією, 23-річний водій останнього не впорався з керуванням транспортним засобом та виїхав на смугу зустрічного руху. У результаті від отриманих травм на місці пригоди загинули обидва водії та пасажирка "Део Ланос". У реанімаційному відділенні лікарні померла дитина, яка знаходилась у "Део Ланос", - повідомляють правоохоронці.

Поліція встановила, що пасажирка "Део Ланос", 1985 року народження, є громадянкою України, тоді як загибла дівчинка віком 1 рік і 3 місяці, її дитина, - громадянка Італії. Жінка їхала від родичів у Хмельницькій області до аеропорту в столиці разом із дочкою, скориставшись послугами водія таксі, 1976 року народження, жителя Хмельницької області.

Уточнюється, що в лікарні залишається пасажир "БМВ-523", житель села Громади Любарського району, 1994 року народження.

На місці події працювали слідчо-оперативні групи Любарського відділення поліції і Головного управління Національної поліції в Житомирській області. За фактом було розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває встановлення осіб загиблих людей з автомобіля "Део Ланос".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА