19:10 09.03.2020

Україна готова посилювати міжпарламентську взаємодію зі Швейцарією

1 хв читати
Україна готова посилювати міжпарламентську взаємодію зі Швейцарією

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков зустрівся з головою Національної Ради Федеральних Зборів Швейцарії Ізабель Море і її заступницею Ірен Келін і обговорив із ними можливості розширення українсько-швейцарського співробітництва, повідомляє прес-служба апарату українського парламенту у вівторок.

"Важливо, що зараз почалася активна взаємодія і на рівні посольств, і на рівні парламентських груп дружби. У нас багато перспективних напрямів для спільної роботи, зокрема в сфері імплементації реформ ... Ми раді, що Швейцарія входить до п'ятірки найбільших наших країн-інвесторів, і сподіваємось, що наші дружні парламентські відносини посилять економічні, і, як наслідок, збільшать обсяг інвестицій", - зазначив Разумков.

Під час зустрічі обговорювалися питання забезпечення прав людини на окупованих територіях, шляхи врегулювання збройного конфлікту на Донбасі і повернення окупованого Криму, надання підтримки з боку Швейцарії на міжнародних майданчиках, а також можливості вивчення швейцарського досвіду прямої демократії.

Спікер українського парламенту подякував пані Море і пані Келін за готовність продовжувати і розширювати міжпарламентські відносини, а також запросив представників парламенту Швейцарії відвідати Україну.

Разумков перебуває в Швейцарії з офіційним візитом.

 

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА