20:36 09.03.2020

Трамп нагадав американцям, що звичайний грип забирає більше життів, ніж коронавірус

1 хв читати
Трамп нагадав американцям, що звичайний грип забирає більше життів, ніж коронавірус

Президент США Дональд Трамп закликав співвітчизників замислитися над тим, що звичайний грип щороку забирає десятки тисяч життів, і при цьому ніхто не приймає якихось екстрених заходів.

"Отже, минулого року 37 тис. американців померли від звичайного грипу. Звичайний показник в нашій країні: від 27 тис. до 70 тис. смертей від грипу на рік. І ніхто нічого не закриває, життя і економіка йдуть своєю чергою", - написав Трамп у понеділок у своєму Твіттері.

"Станом на сьогоднішній день у нас 546 підтверджених випадків зараження коронавірусом, 22 людини померли. Подумайте про все це", - додав президент США.

Демократи часто обвинувачують Трампа в неефективних заходах щодо захисту населення від коронавірусу. Президент же у корені не згоден з такою критикою.

Загальна кількість заражених коронавірусом COVID-19 у світі продовжує зростати, і за останніми даними перевищила 109 тис. осіб, повідомила раніше в понеділок гонконгська газета South China Morning Post.

При цьому на материковий Китай припадає 80 тис. 735 підтверджених випадків зараження.

Всього в світі налічується 3 тис. 816 випадків летального результату від коронавірусу, на материковій частині Китаю померли від хвороби 3 тис. 119 осіб.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА