11:59 10.03.2020

Посольство України рекомендує не їздити до Ізраїлю тим, хто не зможе забезпечити там собі двотижневий домашній карантин

2 хв читати

Посольство України в Ізраїлі рекомендує громадянам України, які планують найближчим часом відвідати Ізраїль і не зможуть забезпечити там своє перебування в карантині протягом 14 днів, утриматися від подорожі або здійснити її після скасування обмежувальних заходів.

У повідомленні, оприлюдненому на сайті Міністерства закордонних справ України у вівторок, повідомляється, що у зв'язку зі збільшенням кількості випадків захворюваності на коронавірус Covid-19 в Ізраїлі уряд країни запроваджує з 20:00 12 березня обмежувальні заходи для іноземців: вони зможуть отримати дозвіл на в'їзд до країни лише за можливості забезпечити своє перебування в домашньому карантині протягом двох тижнів. Під час перетину кордону іноземці мають повідомити співробітникам імміграційної служби постійну адресу свого перебування в карантині.

"Звертаємо увагу громадян України, що в даний час режим дотримання домашнього карантину перевіряється співробітниками Міністерства охорони здоров’я та правоохоронних органів Ізраїлю. У випадку встановлення факту порушення умов перебування у карантині особи, винні у таких діях, можуть бути притягнуті до кримінальної відповідальності з максимальним строком покарання сім років позбавлення волі", - йдеться в повідомленні.

Раніше прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу заявив, що всі, хто прибуває до Ізраїлю, мають пройти через двотижневий домашній карантин через загрозу поширення коронавірусу. Цей захід набув чинності минулого понеділка і триватиме два тижні.

Усі, хто прибуває до країни і не є громадянином Ізраїлю, повинні довести, що у них є місце, де вони можуть перебувати на карантині. В іншому разі їм буде відмовлено у в'їзді до країни.

Станом на 10 березня кількість виявлених в Ізраїлі випадків зараження коронавірусом досягла 50 осіб.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА