18:56 10.03.2020

Двоє бійців ЗСУ загинули, ще дев'ятьох поранено або травмовано на Донбасі у вівторок

1 хв читати
Двоє бійців ЗСУ загинули, ще дев'ятьох поранено або травмовано на Донбасі у вівторок

 У вівторок, 10 березня, бойовики на Донбасі дев’ять разів порушили режим припинення вогню, внаслідок чого загалом загинули двоє військовослужбовців Збройних сил України та ще дев'ять дістали поранень або бойових травм, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

"Сьогодні, 10 березня, російські окупанти обстріляли з протитанкового ракетного комплексу військовий вантажний автомобіль одного з підрозділів об’єднаних сил поблизу населеного пункту Піски (Донецька обл.). За уточненими даними, внаслідок влучання протитанкової керованої ракети один український захисник загинув на місці. Згодом ще один військовослужбовець помер від поранень, яких дістав. Сім військових дістали поранення різного ступеня важкості, ще одного захисника госпіталізовано з бойовим травмуванням", - йдеться у вечірньому зведенні, розміщеному на сторінці прес-центру ООС у соцмережі Facebook у вівторок.

Крім цього, йдеться в інформації, унаслідок ворожого обстрілу українських позицій ще один військовослужбовець об'єднаних сил дістав бойове травмування.

"Всім пораненим українським захисникам надають комплексну медичну допомогу у військово-медичних закладах", - запевнили в штабі ООС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА