16:19 13.03.2020

Засоби індивідуального захисту буде замовлено в українських компаній

1 хв читати
Засоби індивідуального захисту буде замовлено в українських компаній

Кабінет Міністрів України зробить замовлення в українських виробників на виробництво масок і антисептичних засобів, і найближчим часом виділить на це додаткові кошти, повідомив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов.

"У нас є завдання Кабінету Міністрів протягом тижня забезпечити всім необхідним. Там є процедура, і сьогодні буде ухвалено на засіданні Кабінету Міністрів (рішення - ІФ) для того, щоб спростити цю процедуру, щоб якнайшвидше все це відбулося. Ми запрошували всіх наших виробників, сьогодні до кінця вечора Міністерство економіки дасть ще. У нас є 436 виробників, які можуть виробляти ті продукти, про які ви щойно сказали (маски, антисептичні засоби - ІФ). Кожен отримає своє власне замовлення, і все перейде в жорсткіший період виробництва, розподілу тощо", - сказав він на брифінгу в Києві в п'ятницю після засідання РНБО.

Данілов уточнив, що є потреба додатково закупити ліки, і Кабінет Міністрів України в п'ятницю виділить на це додаткові кошти.

Він пояснив, що перебої з постачанням засобів індивідуального захисту в аптеки пов’язані з тим, що уряд максимально забезпечив усіма цими засобами заклади охорони здоров'я.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА