14:36 14.03.2020

У "МАУ" в найближчі дві доби будуть додаткові рейси для повернення в Україну громадян, які перебувають за кордоном

2 хв читати
У "МАУ" в найближчі дві доби будуть додаткові рейси для повернення в Україну громадян, які перебувають за кордоном

Авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" (МАУ) планує в найближчі дві доби виконати кілька додаткових регулярних рейсів для повернення в Україну громадян, які перебувають за кордоном.

"Наразі МАУ планує виконання протягом найближчих двох діб додаткових регулярних рейсів для вивезення громадян України", - повідомила прес-служба авіакомпанії в Facebook.

Як наголошується в прес-релізі, згідно із заявою президента України о 00: 00 17 березня в Україні закривається регулярне пасажирське авіасполучення. "Наші пасажири-співвітчизники, які перебувають за кордоном, повинні повернутися додому до цього терміну, скориставшись усіма можливими засобами транспортного сполучення. Громадяни України, а також іноземці, які мають право на постійне або тимчасове проживання в Україні, можуть повернутися в Україну рейсами "МАУ", які будуть виконуватися до кінця доби 16 березня", - нагадує авіакомпанія.

У "МАУ" наголошують, що авіакомпанія надасть максимальне сприяння співвітчизникам у поверненні додому.

"Ми візьмемо на борт стільки пасажирів, скільки крісел є в літаку. Для більшості рейсів буде здійснено компонування салону в повний економ-клас", - зазначається в повідомленні.

Чартерні рейси, заплановані на дати після 16 березня, будуть виконуватися за розкладом лише на повернення в Україну.

"Громадянам України, які не встигнуть повернутися додому протягом 15-16 березня, потрібно звернутися в українські консульства за кордоном. За заявою президента України, влада організовуватиме спеціальні окремі нерегулярні рейси для повернення співгромадян додому. Ми, авіакомпанія "МАУ", запевняємо, що надаватимемо всіляку підтримку органам державної влади з повернення додому наших співгромадян", - наголошують в авіакомпанії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА