07:59 15.03.2020

Бойовики 9 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранений один військовий

2 хв читати
Бойовики 9 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранений один військовий

За минулу добу незаконні збройні формування 9 разів порушували режим припинення вогню на Донбасі, поранений один український військовий, повідомив прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

"14 березня збройні формування Російської Федерації 9 разів порушили режим припинення вогню. За поточну добу ... один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав дотичне вогнепальне кульове поранення руки", - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у неділю вранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" зафіксовано шість обстрілів, а саме поруч із Березовим - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів, неподалік Старогнатівки - з міномета калібру 82 мм - 5 мін, поблизу Павлополя - зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, тричі в районі н.п. Піски - з мінометів калібру 82 мм - 11 мін.

Тричі бойовики обстріляли в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", а саме поблизу Новолуганського - з міномета калібру 82 мм - 3 міни, а також зафіксовано вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, недалеко від н.п. Шуми - з 120-мм мінометів - 6 мін, 24 міни з мінометів калібру 82 мм, а також противник вів вогонь з великокаліберних кулеметів, поруч із Зайцевим - з міномета калібру 120 мм - 3 міни.

Крім цього, противник здійснив обстріл зі стрілецької зброї ділянки розведення №3 Богданівка-Петрівське. Українські захисники вогонь не відкривали, дотримуючись режиму тиші.

"З початком поточної доби російські окупаційні війська двічі обстріляли наші позиції з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - додали в штабі.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" зафіксовано один обстріл, а саме в районі н.п. Піски - зі станкового протитанкового гранатомета - 6 пострілів.

Також один раз бойовики обстріляли в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", а саме поблизу Луганського - з автоматичного станкового гранатомета, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Українські військовослужбовці як оборону використовували наявні вогневі засоби і дали бойовикам адекватну відповідь.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА