12:51 16.03.2020

У Львівській інфекційній лікарні перебувають 8 пацієнтів із підозрою на коронавірус

1 хв читати

 Вісім пацієнтів із підозрою на захворювання гострою респіраторною хворобою Covid-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, перебувають наразі у Львівській інфекційній лікарні, повідомив в.о. директора департаменту охорони здоров'я Львівської обласної державної адміністрації Андрій Васько.

"Вісім осіб із підозрою на коронавірус перебувають на лікуванні в обласній інфекційній лікарні. Результати аналізів будуть приблизно через два дня", - сказав Васько на брифінгу в понеділок.

За його словами, серед них п'ятеро жителів Львова, двоє жителів Дрогобицького району та одна людина з Перемишлянського району Львівської області.

Також Васько повідомив, що з понеділка, 16 березня, всі медичні заклади області переведено на карантин, призупинено планову госпіталізацію і планове лікування хворих. "Планове надання медичної допомоги та планову госпіталізацію призупинено. Включно з наданням платних послуг, зокрема профоглядів. Усіх пацієнтів, яких можна виписати зі стаціонару, буде виписано", - сказав він.

Крім того, керівник департаменту охорони здоров'я попросив жителів області не викликати без реальної потреби машини швидкої допомоги. "Бригади невідкладної допомоги працюють у посиленому режимі - навантаження за кількістю викликів зросло вдвічі. Тому просимо без нагальної потреби не викликати бригади швидкої допомоги", - сказав він.

За словами Васька, жителі Львівської області, які виявили в себе симптоми ГРВІ, мають у телефонному режимі проконсультуватися зі своїм сімейним лікарем.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

Заступнику гендиректора "Росатому" повідомлено про підозру в розграбуванні ЧАЕС під час окупації

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

Просування російських військ на захід від Авдіївки пришвидшилося – британська розвідка

ТЧХУ та Мінсоцполітики підписали меморандум про співпрацю у сфері соціальних послуг

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА