13:22 16.03.2020

У Чернівецькій області з підозрами на COVID-19 госпіталізували 30 осіб - заступник голови Чернівецької ОДА

2 хв читати
У Чернівецькій області з підозрами на COVID-19 госпіталізували 30 осіб - заступник голови Чернівецької ОДА

 У Чернівецькій області госпіталізували 30 осіб через підозри на інфікування коронавірусом COVID-19, із них п'ятьох вже виписали, повідомила заступник голови Чернівецької обласної державної адміністрації Наталія Гусак на брифінгу в понеділок.

"У нас було госпіталізовано 30 осіб. Із цих 30 людей семеро вже мають два негативних результати. Тобто, п'ятьох із них ми вже виписали з Обласної клінічної лікарні з інфекційного відділення", - сказала вона на брифінгу в Чернівцях у понеділок.

При цьому Гусак додала, що поряд із позитивними результатами на коронавірус є низка негативних, і найближчим часом ОДА уточнить інформацію про те, скільки підозр знято.

За словами Гусак, у понеділок також отримали перший негативний результат від пацієнта, у якого спочатку результат на COVID-19 виявився позитивним, і якщо через два дні його тест все ще буде негативним, його випишуть.

Вона зазначила, що частину людей, які контактували з двома пацієнтами, у яких раніше виявили випадки захворювання коронавірусом, госпіталізовано, а частина перебуває у самоізоляції, і у всіх них відібрано зразки для діагностування інфікування коронавірусом.

Гусак наголосила, що вік пацієнтів із підозрами на коронавірус і пацієнтів із підтвердженими випадками, не називатимуть.

Вона повідомила, що в Обласній клінічній лікарні Чернівецької області є 19 апаратів штучної вентиляції легень, два з них очікують із ремонту. Також у понеділок ОДА відправила запит на Кабінет Міністрів України та Раду національної безпеки і оборони про надання додаткових апаратів штучної вентиляції легень високого класу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Дніпровському районі внаслідок обстрілу РФ загинув чоловік - ОВА

Зеленський: Путін боїться нас дуже сильно, тому що не впевнений у собі. Упевнені та сміливі люди не погрожують цивілізації ядерною зброєю

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА