19:59 16.03.2020

Підготовлено проект розпорядження уряду РФ про тимчасове обмеження в'їзду до Росії громадян інших держав, зокрема Білорусі

1 хв читати
Підготовлено проект розпорядження уряду РФ про тимчасове обмеження в'їзду до Росії громадян інших держав, зокрема Білорусі

Уряд РФ підготував проект розпорядження про введення тимчасових обмежень на в'їзд до Росії громадян іноземних держав, зокрема громадян Білорусі, повідомляє в понеділок прес-служба російського кабміну.

У повідомленні наголошується, що документ підготовлено на виконання рішень президента РФ із метою протидії подальшому поширенню коронавірусної інфекції.

В уряді РФ наголошують, що білоруську сторону завчасно попередили про плановані заходи під час телефонної розмови 15 березня прем'єра РФ Михайла Мішустіна і глави уряду Білорусі Сергія Румуса.

Главу Ради міністрів Білорусі, зазначено в повідомленні, було поінформовано, зокрема, про те, що обмеження на в'їзд до РФ не поширюватимуться на певні категорії осіб, зокрема водіїв вантажного автотранспорту.

Окрім того, підготовлений проект розпорядження передбачає виключення для працюючих у РФ співробітників диппредставництв і консульських установ, членів офіційних делегацій, екіпажів повітряних, морських і річкових суден, поїзних і локомотивних бригад міжнародного залізничного сполучення, осіб, які постійно проживають у РФ або прямують на похорон близьких родичів.

"У телефонній розмові глав урядів РФ і Білорусі було наголошено, що рішення російського уряду ухвалюються в суворій відповідності з рекомендаціями ВООЗ, мають об'єктивний науково-обґрунтований характер", - повідомляє прес-служба уряду РФ.

У повідомленні зазначено, що "в телефонній розмові глав урядів будь-яких заперечень (білоруською стороною) не було висловлено".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пані посол США: Надання ракет ATACMS - іще один сигнал, що наша відданість справі захисту України непохитна

ТЧХУ та працівники "швидкої" надали допомогу постраждалим співробітникам ДСНС у Миколаєві

Українські прикордонники після бою з диверсантами РФ на Сумщині змусили їх відступити

Зеленський у Києві зустрівся з канцлером казначейства Великої Британії Гантом

Російська армія вночі обстріляла Дніпровський район Херсона, ніхто не постраждав - ОВА

Суд заарештував намісника Святогірської лаври на 60 діб

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА