08:09 17.03.2020

З 17 березня в містах України закривають метро, з 18-го припиняться залізничні, авіа- та автобусні міжміські та міжобласні пасажирські перевезення

2 хв читати
З 17 березня в містах України закривають метро, з 18-го припиняться залізничні, авіа- та автобусні міжміські та міжобласні пасажирські перевезення

Кабінет Міністрів ухвалив рішення про обмеження пасажирських перевезень на території України для запобігання поширенню коронавірусної інфекції.

Зокрема, з 17 березня в Києві, Дніпрі та Харкові роботу припинить метрополітен.

З полудня 18 березня в Україні припиняються залізничні, авіа- та автобусні міжміські та міжобласні пасажирські перевезення.

Водночас документ забороняє з 18 березня по 3 квітня: на всій території України перевезення більше ніж 10 пасажирів одночасно у трамваях, тролейбусах і автомобільному транспорті, в автобусах, що виконують регулярні пасажирські перевезення на міських маршрутах.

"Укрзалізниці" дозволили виконувати окремі пасажирські рейси у внутрішньому сполученні, але рішення щодо всіх таких рейсів ухвалюватимуться у приватному порядку за узгодження з Міністерством інфраструктури, Міністерством охорони здоров'я і адміністрацією Держприкордонслужби.

Також з 17 березня в Україні заборонено проведення всіх масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів, у яких беруть участь понад 10 осіб. Дозволено лише заходи, необхідні для забезпечення роботи органів державної влади й органів місцевого самоврядування.

З 17 березня заклади громадського харчування (ресторани, кафе), торговельно-розважальні центри, інші заклади розважальної діяльності, фітнес-центри, заклади культури мають тимчасово припинити свою роботу. Дозволено надавати послуги з громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлення за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту.

Дозволяється торгівля продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення. Також можна провадити банківську та страхову діяльність.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

Заступнику гендиректора "Росатому" повідомлено про підозру в розграбуванні ЧАЕС під час окупації

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА