08:16 17.03.2020

КПВВ в АР Крим і Севастополі закриваються до 3 квітня для деяких категорій громадян

1 хв читати
КПВВ в АР Крим і Севастополі закриваються до 3 квітня для деяких категорій громадян

Пропуск на тимчасово окуповану територію АР Крим та м. Севастополя і виїзд із неї тимчасово обмежується для деяких категорій громадян з метою зменшення потоку можливо інфікованих коронавірусом, повідомили в Міністерстві у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України.

"До 3 квітня 2020 року тимчасово припиняється робота контрольних пунктів в'їзду на тимчасово окуповану територію АР Крим та м. Севастополя та виїзду з неї, крім пропуску громадян України та членів їхніх сімей, осіб з метою забезпечення захисту національних інтересів чи у зв'язку з виконанням міжнародних зобов'язань, а також представників дипломатичних установ і гуманітарних місій, які виїжджають з ТОТ АР Крим та м. Севастополя, а також їхніх транспортних засобів, вантажів та іншого майна", - йдеться в повідомленні на сторінці відомства у Facebook у вівторок.

Наголошується, що в'їзд і виїзд інших категорій іноземців та осіб без громадянства здійснюється за погодженням із міністерством разом з адміністрацією Державної прикордонної служби.

"Наголошуємо, що тимчасове закриття КПВВ не лише зменшить потік можливо інфікованих громадян України з КПВВ, а й дасть змогу їх захистити. Насамперед - людей похилого віку, адже за медичною статистикою для них коронавірус є найнебезпечнішим", - зазначили у відомстві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА