11:01 17.03.2020

Поліція контролюватиме громадський транспорт у рамках заходів проти коронавірусу - Геращенко

1 хв читати

Обмежити рух громадського транспорту в Україні наразі необхідно для того, щоб зупинити поширення вірусу, і співробітники поліції візьмуть на контроль виконання схвалених обмежень, заявив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

"Найголовніше - це зупинити поширення вірусу. Найнебезпечнішим місцем для зараження є громадський транспорт. Тому було ухвалено складне рішення, але ми робимо це для того, щоб зупинити епідемію", - цитує прес-служба МВС Геращенка, який виступив в ефірі одного з українських телеканалів.

За його словами, всі транспортні обмеження контролюватиме поліція.

"Ми маємо для цього всі важелі. Ми попереджаємо всіх власників пасажирських перевезень, що вони зобов'язані працювати згідно з законом", - сказав заступник міністра.

Він додав, що сподівається, що всі громадяни в державі дослухатимуться до рекомендацій і залишаться на самоізоляції.

"Ці два тижні вкрай необхідні для того, щоб проявилися всі ті, хто приїхав в Україну з Європи, з інших країн, щоб у них проявилася хвороба, й ми могли повністю порахувати тих осіб, які заражені коронавірусом", - сказав Геращенко.

Як повідомлялося, в рамках боротьби з епідемією коронавірусу уряд України вирішив упровадити обмеження на чисельність пасажирів, які одночасно можуть перебувати в салонах міського громадського транспорту. Отже, в маршрутках, тролейбусах, автобусах і трамваях їздитимуть по 10 осіб максимум.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА