07:31 18.03.2020

Бойовики 10 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранено двох військових

2 хв читати
Бойовики 10 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранено двох військових

За минулу добу незаконні збройні формування 10 разів порушували режим припинення вогню на Донбасі, поранено двох українських військовослужбовців, повідомив прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

"17 березня збройні формування Російської Федерації 10 разів порушили режим припинення вогню. Противник двічі здійснив обстріл ділянки розведення №3 Богданівка-Петрівське - з автоматичного станкового гранатомета і стрілецької зброї. В результаті ворожих обстрілів два військовослужбовця Об'єднаних сил отримали поранення", - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у середу вранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" було зафіксовано 6 обстрілів, а саме двічі поблизу Павлополя - з 82-мм мінометів - 5 мін, з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, недалеко від н.п. Березове - зі станкового протитанкового гранатомета, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, поблизу Старогнатівки - з мінометів калібру 120 мм - 18 мін, неподалік Широкиного - з 82-мм мінометів - 5 мін, поруч із Славним - з автоматичного станкового гранатомета і великокаліберних кулеметів.

Чотири обстріли здійснені в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", а саме двічі в районі н.п. Новолуганське - з 82-мм мінометів - 5 мін, а також з протитанкового ракетного комплексу поруч з Оріховим - з мінометів калібру 82 мм - 5 мін, неподалік Новотошківського - з 82-мм мінометів - 15 мін.

Крім цього, противник двічі здійснив обстріл ділянки розведення №3 Богданівка-Петрівське - з автоматичного станкового гранатомета і стрілецької зброї.

"З початком поточної доби російські окупаційні війська один раз обстріляли наші позиції. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" був зафіксований обстріл поблизу населеного пункту Мар'їнка - зі станкового протитанкового гранатомета. За поточну добу втрат немає", - додали в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поліція в Тбілісі застосувала проти демонстрантів водомети і перцевий спрей після спроб зламати ворота будівлі парламенту

До 13 людей зросла кількість постраждалих у результаті обстрілу Золочева

США розширили санкційні списки проти РФ, додали авіакомпанію "Победа", низку підприємств

Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука, який відповідав за проросійську пропаганду в Європі

Зеленський звільнив Вітюка з посади керівника департаменту кібербезпеки СБУ

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА