12:50 18.03.2020

BlaBlaCar призупинить всі автобусні маршрути в Україні, пошук попутників на авто буде, як і раніше, доступний

1 хв читати
BlaBlaCar призупинить всі автобусні маршрути в Україні, пошук попутників на авто буде, як і раніше, доступний

Українська платформа найбільшого в світі карпулінгового сервісу BlaBlaCar тимчасово призупинить всі внутрішні та міжнародні автобусні маршрути, зокрема на платформі Busfor, починаючи з 18 березня 2020 року, йдеться у повідомленні компанії в середу.

"Це означає, що бронювання автобусних поїздок на BlaBlaCar і Busfor буде тимчасово недоступно для користувачів до подальшого повідомлення. Карпулінгові поїздки на BlaBlaCar є приватними поїздками на особистих автомобілях, тому будуть, як і раніше, доступні для тих, хто зобов'язаний безперешкодно переміщатися між містами України", - зазначається в повідомленні.

У компанії відзначають вплив кризи через зниження активності в сфері туризму.

"Ми бачимо, що на тлі сильного падіння активності автобусних перевезень у перші тижні березня, автомобільні перевезення виділяються і демонструють деяку стійкість. Така різниця може бути пояснена перевагою подорожувати на автомобілі, взаємодіючи при цьому з мінімальною кількістю людей, не відвідуючи вокзали, і при цьому маючи можливості зателефонувати і поговорити з попутниками перед поїздкою, переконавшись, що всі учасники поїздки почуваються добре", - наголошують у BlaBlaCar.

Водночас у компанії рекомендували користувачам діяти відповідно до положень національної та місцевої влади і правил профілактики, щоб вжити запропоновані заходи обережності.

"Сюди входять і обмеження подорожей у межах України", - наголошується в повідомленні платформи.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА