13:05 18.03.2020

Один із депутатів ВР заразився коронавірусом, повідомив нардеп Качура

2 хв читати
Один із депутатів ВР заразився коронавірусом, повідомив нардеп Качура

Народний депутат фракції "Слуга народу" Олександр Качура поінформував, що в одного з парламентарів медики виявили зараження коронавірусом Covid-19.

"Оперативна довідка Міністерства охорони здоров'я, яку мені дали, офіційна довідка, яку мені дали, - вірус уже підтверджено у цього народного депутата", - сказав Качура на засіданні парламентського комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування в середу в Києві.

Він не озвучив імені нардепа, що заразився. Водночас під час обговорення один із членів комітету сказав: "Це (нардеп із депутатської групи "Довіра" Сергій - ІФ) Шахов".

У свою чергу прес-служба апарату Верховної Ради на сторінці у Facebook повідомила, що народного депутата і члена групи "Довіра" Шахова не було на засіданні погоджувальної ради депутатських фракцій, як і на позачерговому засіданні парламенту, що відбулося 17 березня.

"У відповідь на запити засобів масової інформації інформуємо, що народний депутат України Сергій Шахов на засіданні погоджувальної ради депутатських фракцій 16 березня та позачерговому засіданні Верховної Ради 17 березня 2020 року був відсутній. Інша інформація уточнюється, про результати буде повідомлено додатково", - йдеться в оприлюдненому в середу вдень повідомленні.

Сам Шахов у коментарі інтернет-виданню "Страна.ua" спростував, що заражений коронавірусом.

"Коронавірус у них у головах, у тих, хто таку нісенітницю говорить. У мене була температура, реально викликав лікарів. Це звичайне ГРВІ. Зараз почуваюся нормально. А цим, які запускають усілякі чутки, напевно, треба більше паніки", - сказав депутат.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА