17:45 18.03.2020

"Укрзалізниця" розробила заходи з метою уникнення розповсюдження коронавірусу, створила відповідний штаб

1 хв читати
"Укрзалізниця" розробила заходи з метою уникнення розповсюдження коронавірусу, створила відповідний штаб

АТ "Укрзалізниця" (УЗ, Київ) для швидкого реагування на ситуацію із захворюваністю на коронавірус розробило оперативний план заходів щодо недопущення його поширення, створило відповідний штаб, повідомляється з посиланням на в. о. голови правління компанії Желька Марчека на сторінці УЗ у Facebook.

"Ми прийняли рішення, що за погодженням зі своїм безпосереднім керівництвом працівники, які не залучені до безперервного виробничого процесу та гарантування безпеки руху, можуть працювати віддалено. Усі відрядження відтерміновано або мінімізовано. За можливості робочі зустрічі рекомендуємо проводити у режимі онлайн-конференцій", - наводить слова в. о. голови УЗ прес-служба.

У повідомленні зазначено, що наразі компанія придбала для захисту співробітників майже 10,5 тис. респіраторів, 10 тис. хірургічних масок, оглядові рукавички, 1,020 тис. захисних окулярів, дезінфікувальні засоби, захисні халати.

Крім того, здійснюється закупівля антисептичних засобів і безконтактних пристроїв вимірювання температури; проводиться робота з профільними міністерствами для включення потреб "Укрзалізниці" до державних програм фінансування; вирішуються питання, пов'язані з організацією доставки співробітників компанії, які користуються залізничним транспортом, на робочі місця.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА